CONFERINTA - 2010
 
Contact
 


 
   
   
 

Stimati directori de proiecte de INOVARE,
 
 
FORUMUL DESCHIS PENTRU INOVARE SI TRANSFER TEHNOLOGIC organizat de CONSILIUL INOVARII în colaborare cu AMCSIT-Politehnica si A.R.O.T.T. sub egida A.N.C.S. cu prilejul TIBB 2010 este considerat de Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiinifica drept cadru de evaluare publica a rezultatelor proiectului de inovare finantat de agentul economic pe care îl reprezentati si cofinantat de Guvernul României prin agentia noastra. 
 
Produsele, tehnologiile sau serviciile dezvoltate în cadrul proiectului dvs. trebuie prezentate utilizând fisa sintetica al carei model este atasat acestui mesaj în format WORD. Fisele tuturor proiectelor de inovare vor fi publicate în ”RAPORTUL PROGRAMULUI INOVARE”. 
 
Evaluarea publica a proiectelor va fi realizata pe baza unei prezentari în format POWER POINT pe care o veti sustine conform programului forumului, în perioada 7-9 octombrie 2010. Prezentarea va fi postata pe site-ul agentului economic în vederea diseminarii rezultatelor. Anexam modelul fisierului .ppt, care trebuie completat respectând integral indicatiile incluse.
 
Precizam ca transmiterea documentelor solicitate si sustinerea publica constituie premize obligatorii ale finalizarii contractului de inovare. Termenul de expediere pe adresa secretariat@amcsit.ro a fisei sintetice si a prezentarii în format POWER POINT este 22 septembrie 2010.
 
Va rugam sa urmariti site-ul nostru pentru a va informa asupra formalitatilor de participare la FORUM.
 
Cu stima,
Director general,
Prof.univ.dr.ing. Nicolae VASILIU
 

Download:

Program
Catalog


Model FISA DE PRODUS
Model PREZENTARE PROIECT

Invitatie FORUMUL INOVARII 2010