Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI)

Str. Mendeleev nr. 21-25, sector 1, cod 010362, Bucuresti
  ::
Experienta
Revista Romana a Inovarii
Actiuni Suport
Proiecte Internationale
Programul Inovare
M1 - Dezvoltare Produs - Sisteme
Monitorizare 2007
Monitorizare 2008
M5 - Cooperare Europeana
EUREKA - EUROSTARS
Monitorizare
Apel 2012
Evaluarea Activitatii
Rapoarte
Fise de produs
Monitorizare proiecte
Intrebari Frecvente
Anunturi
Managementul Calitatii
  [DOCUMENTE]
 
::::Termeni si Conditii::

Conditii de utilizare


Prin accesarea acestui site, utilizatorii consimt sa respecte urmatoarele conditii de utilizare fara restrictii sau alte pretentii. Va rugam cititi aceste conditii cu atentie inainte de utilizarea site-ului. Acesti termeni si conditii pot fi revizuiti in orice moment prin actualizarea acestui material. Orice revizuire trebuie respectata, de aceea aceasta pagina trebuie vizitata periodic pentru a afla termenii si conditiile obligatorii la acel moment.

1. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de Legea nr.8/1996, Legea nr.84/1998 sau, dupa caz legea nr.129/1992, precum si de conventiile internationale aplicabile in materia proprietatii intelectuale si sunt proprietatea AMCSIT Politehnica.

2. Nu sunt permise:
* copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
* stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a realiza oricare din acestea;
* incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site;
* incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua AMCSIT sau accesarea oricaror servere sau servicii care nu sunt publice, fara autorizatie;
* incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting prin orice mijloace.
* folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale, sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate.
Violarea oricareia dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau dupa caz penala.
AMCSIT Politehica va investiga faptele care implica asemenea incalcari, putand coopera cu autoritatile legale in urmarirea utilizatorilor implicati in astfel de incalcari.
3. Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. AMCSIT Politehica isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii pe care le considera daunatoare, sub orice forma, imaginii site-ului.

Stiri on-line


 

 

 

 

 

[0.1031]